Star Securitate Usi Specificații principale

New Generation Security Doors

doors_portrait_1
Star de securitate de uși din zona de producție la o bază de tehnologie cu echipajul său cu experiență și bine instruit și adoptă pentru a fi pionier al sectorului ușii prin producerea de usi noi de generatie hi-tehnologice ca inovând componente electromecanical cu cea mai mare Standarts de producție care necesara pentru cel mai bun de Siguranță
 • Oțel galvanizat Structura principală

 • Sistemul de blocare din oțel Protecție

 • Sistem de înaltă tehnologie italiană de blocare

 • Sunet, foc și căldură izolație

 • Instalare provizorie Aplicație cheie

 • Galvanizată Sistem triplu Omega

 • Quatro și Double Sisteme de blocare

 • 150-260 mm Cadru din oțel reglabil

Întotdeauna mai de calitate și mai multă siguranță

Uși de siguranță având structura principală de oțel moderne; prezintă diverse sisteme de culori și de blocare pentru a armoniza cu mediul înconjurător și reflectând stilul tău de viață.

 •  

  Izolație termică

  Ușile de siguranță trebuie să asigure izolarea termică între cele două laturi sensuri. Fluxurile de căldură spre temperaturi ridicate la temperaturi scăzute, prin natura sa și curgător are loc la o căldură maxim la cea mai mică rezistență pe cale. Un gradient de căldură partea poate observa din regiunii de mare tempeature la regiunea joasă temperatură. Izolație termică, asigură gradientul de căldură prin reducerea fluxului de căldură de gradient de căldură. Mateials de izolare sunt utile pentru a opri transferul de căldură de la exterior la interior ca același din interior spre exterior. Nivelurile de izolație ale materialelor izolante sunt diferă de la unul la altul. Asa ca cei sub 0,065W nivel / mK sunt numite de fapt, într-adevăr Izolatori.
  starcelikkapı_icon-2-08_1
  Thermal Insulation
 •  

  Sound Isolation

  Ușile de siguranță trebuie să asigure izolarea termică între cele două laturi sensuri. sunet de izolare este un tip de izolare pentru a reduce efectele negative ale bubuituri. Controlul raspandirii sunetele din mediu este scopul primar de izolare a sunetului. Sunet acționează astfel alte fenomene fizice, atunci când se confruntă cu un obstacol în timp ce se extinde în mediul înconjurător. Și anume, o parte a sunetului reflectat înapoi, deoarece unele absorbit de obstacol, dar unele porțiuni trece prin obstacol. Așa că fiecare material are propria sa potantial max de izolare pentru sunet.
  starcelikkapı_icon-2-05_1
  Sound Insulation
 •  

  Endurance

  Ridicat de securitate Ușile sunt testate și produse certificate produse pentru siguranță pentru a asigura nivelul propus al fabricat împotriva amenințărilor viitoare., Aceste niveluri de securitate pornește de la rezistența la spargeri simple, până la o rezistență la nucleare de mare sau atacuri Millitary, conform noului standard european EN 1627:2011.
  starcelikkapı_icon-2-06_1
  Endurance
 •  

  Air Wind Humidity Insulation

  Ușile de siguranță trebuie să asigure etanșarea la aer - vânt si umiditate, cu puterea mecanică pentru thuf condițiile meteorologice. Dacă ușa va fi expusă la climă cum ar fi aerul, apa, și în mod direct de vânt, un set opțional poate fi furnizat pentru a îmbunătăți performanța de etanșare. Un opțional Giotine Proiect Guard poate asigura un plus de performanta suplimentar la EPDM Seal.
  starcelikkapı_icon-2-04_1
  Air Wind Humidity Insulation

Thermal Insulation

Sound Isolation

Air Insulation

Humidity Insulation

Wind Insulation

Endurance